Het is alweer een tijdje geleden dat we de etiketten van onze zilveren zakjes hebben veranderd. Tijd om na te denken over iets nieuws, iets dat met de tijd mee gaat.

We hebben geluisterd naar wat onze klanten het meest waarderen in onze verpakking. Allereerst werd ons verteld dat de ziplock zakjes erg goed waren - een enkele klant vertelde zelfs dat zij haar thee maandenlang in de zakjes in de kast had staan, en het bleef lekker.  Dus de zakjes blijven. Ook de informatie op de zakjes werd gewaardeerd, dus ook die blijft. Zo zie je in een oogopslag hoe lang je de thee kunt laten trekken, hoe heet het water moet zijn, en hoeveel thee te gebruiken. Ook de ingrediënten zijn belangrijk en of de inhoud van het zakje ecologisch is geteeld of niet. We waren erg trots toen een klant verteld dat wij zijn plezier in theedrinken weer hadden opgewekt. Daar worden we blij van.

De overgang van oud naar nieuw zal niet zo lang duren - het betekent wel dat voor even u twee soorten etiketten in uw pakketje kunt ontvangen. De kwaliteit van de inhoud verandert niet.

 

nieuwe etiket