x 

Wat we doen

Webwinkel

Onze webwinkel is altijd open, u kunt bestellen wanneer u wilt. Uw pakketje wordt zsm verstuurd, meestal dezelfde dag. Lees onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie. We bieden een uitgebreid assortiment aan - van de welbekende klassiekers tot nieuwe, verrassende smaakjes. De webwinkel is voor ons geen bijzaak - we besteden veel aandacht aan het ontwerp van de site en de continue verbetering van de klantervaring. Heeft u feedback voor ons dan horen we dat graag, neem contact per telefoon of per email, of deel uw waardering via Webwinkelkeur.

Werkplaats

U bent welkom in onze werkplaats om kennis te maken met onze producten. U kunt er rustig thee proeven en advies ontvangen over hoe het beste uit uw favoriete thee te halen. Bel even of schrijf een email voor een afspraak - dan kunnen we op u rekenen. U loopt anders het risico voor een gesloten deur te staan. 

Proeverij

We organiseren proeverijen bij u thuis, of op locatie. Ons vertrekpunt is 'Thee met een verhaal'. Anne vertelt u alles over de herkomst van de thee, hoe het beste de thee te bereiden en wat er lekker bij is. Een eenvoudige proeverij met vier theesoorten tot high tea met alles erop en eraan. 

 Neem contact voor meer informatie.