x 

Wat we doen

Webwinkel

Onze webwinkel is altijd open, u kunt bestellen wanneer u wilt. Uw pakketje wordt zsm verstuurd, meestal dezelfde dag. Lees onze leveringsvoorwaarden voor meer informatie. We bieden een uitgebreid assortiment aan - van de welbekende klassiekers tot nieuwe, verrassende smaakjes. De webwinkel is voor ons geen bijzaak - we besteden veel aandacht aan het ontwerp van de site en de continue verbetering van de klantervaring. Heeft u feedback voor ons dan horen we dat graag, neem contact per telefoon of per email, of deel uw waardering via Webwinkelkeur.

Markten

We staan iedere maand (behalve de zomermaanden - juli en augustus) op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein (de eerste en derde zaterdag van de maand). Daar kunt u onze thee kopen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Ook kunt u van een kopje thee "to go" genieten en even chillen op een van de bankjes. 

Af en toe wijken we uit en zijn we te vinden op culinaire markten in de regio Rotterdam of in de Drechtsteden..

Werkplaats

U bent welkom in onze werkplaats om kennis te maken met onze producten. U kunt er rustig thee proeven en advies ontvangen over hoe het beste uit uw favoriete thee te halen. Bel even of schrijf een email voor een afspraak - dan kunnen we op u rekenen.

Proeverij

We organiseren proeverijen bij u thuis, of bij ons op locatie. Ons vertrekpunt is 'Thee met een verhaal'. Anne vertelt u alles over de herkomst van de thee, hoe het beste de thee te bereiden en wat is er lekker bij. Een eenvoudige proeverij met vier theesoorten tot high tea met alles erop en eraan. 

 

Raadpleed de agenda voor data van markten en open huis events. Neem contact om meer te weten over de proeverij. 

 

 

 

 

Onlangs bekeken