Sensational Tea is opgericht in mei 2012 door moeder en zoon Anne en Fabio Buchanan.

We hebben beiden een passie voor thee, dat is wat ons verbindt. Anne is de theekenner, historica. Ze kan uren vertellen over de geschiedenis van thee. Fabio is het creatieve brein, hij is juist bezig met het heden en de toekomst. Thee naar de 21ste eeuw brengen, dat is waar hij naar streeft. Thee is per slot van rekening ook voor kerels en voor alle momenten van de dag, niet alleen voor high tea.

We verkopen uitsluitend losse thee van hoge kwaliteit. Onze thee is daarom ook 'sensationeel': alle zintuigen worden geprikkeld met verrassende nieuwe smaken of de geuren en smaken van oudsher. Thee staat voor gastvrijheid en samenzijn, warmte en sfeer: vanaf het moment dat je de waterkoker aanzet tot nadat je je kopje thee hebt gedronken. Het gaat om de hele beleving.

Het aanbod ecologisch verbouwde thee groeit en zal steeds belangrijker worden. Het is duidelijk te merken ook in de smaak dat alle Sensational Tea thee zonder toevoeging van kunstmatige smaak- en kleurstoffen is. Dat zal in de tijd niet veranderen.